Accident in Timisoara cu 3 raniti! Ciocnire violenta intre un Nissan si un Opel! Una dintre masini s-a urcat pe o bicicleta! FOTO!

Joi, 21 August 2014, ora 09:14
419 citiri
TIMISOARA. La un pas de moarte! Asa a fost un biciclist in aceasta dimineata, care statea linistit la semafor asteptand sa se faca verde. Un accident s-a petrecut sub ochii lui in intersectia bulevardul Dambovita cu strada Banatului, iar el a fost victima colaterala.

Un Nissan de teren si un Opel s-au izbit, iar in urma ciocnirii violente una dintre masini a fost proiectata exact in bicicleta barbatului. In ultima secunda, biciclistul a zvarlit vehiculul si a incercat sa o rupa la fuga. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.