Fiul fostului PRESEDINTE AL TRIBUNALULUI Timis, ridicat de mascati. Ancheta vizeaza firma care vindea "Capsula de slabit"

Marti, 15 Ianuarie 2013, ora 13:22
343 citiri
Mascatii au ajuns marti dimineata si la locuinta fostului prsedinte al Tribunalului Timis, Petre Petrisor. Ii cautau pe fiul acestuia, Andrei, si pe unchiul baiatului, Stefan Petrisor, ambii asociati in firma care a adus in Romania celebra "capsula de slabit".

Politisti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Mehedinti, impreuna cu politistii din Timis, coordonati de procurorii DIICOT au descins la 15 locatii din Timisoara pentru destructurarea unei grupari ale carei membrii sunt acuzati ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.