1 milion de lei! Ajutorul pentru sprijinirea ultimilor pasi in drumul orasului Timisoara pentru Capitala Culturala a Europei. Ce urmeaza?

Sambata, 28 Mai 2016, ora 11:20
52 citiri
TIMISOARA. Urmatoarele luni sunt foarte importante pentru participarea Timisoarei la etapa finala de selwectie pentru titlul de Capitala Europeana a Culturii in 2021. Calendarul este strans. In 12 august trebuie depus nul dosar, in 12 septembrie vom avea vizita juriului la Timisoara, in 15-16 septembrie ne sustinem dandidatura la Bucuresti si asteptam rezultatul final.
Pentru a sprijini toate demersurile care se desfasoara accelerat in aceasta perioada, Primaria Timisoara majoreaza cotizatia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.