A ajuns la 150 de kg dupa ce a mancat zi de zi de la fast food, apoi a slabit 65 de kg: "Nu exista retete si medicamente minune"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 27 Aprilie 2016, ora 17:49
55 citiri
Crescut intr-o familie careia ii place sa povesteasca in jurul meselor imbelsugate, Daniel Zah a devenit un adevarat gurmand, fiind intodeauna mai plinut decat adolescentii de varsta sa. Ajuns, insa, student in Timisoara, departe de bucataria mamei, Daniel a devenit client fidel al magazinelor de tip fast food, hranindu-se in cea mai mare parte doar cu mancare de felul acesta, in special de la McDonald's. Asa a inceput tanarul sa puna pe el tot mai multe kilograme. "Pur si simplu ma umflam", ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.