A fost capturat un tanar banuit de o cruzime fara margini. A tarat un caine legat de o masina, apoi l-a priponit de un stalp, langa Timisoara

Miercuri, 14 Februarie 2018, ora 11:20
34 citiri
TIMISOARA. Dupa zile intregi de cautari, iata ca politistii au dat de urma unui tanar care este banuit a fi principalul suspect intr-un act de o cruzime revoltatoare.
In 16 ianuarie, un biet caine a fost legat de o masina de teren si tarat pe strazi de niste bestii cu chip de om, iar apoi abandonat plin de rani sangerande.
Se intampla in comuna Giroc, de langa Timisoara, iar cainele a fost descoperit de niste tineri inimosi. Acestia au luat animalul ranit si l-au dus la veterinar. Medicul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.