A inceput sezonul nuntilor romilor din Timisoara: masinile eclipseaza miresele. Explicatia specialistilor: "Isi demonstreaza statutul si puterea"

Sursa: Adevarul
Joi, 06 August 2015, ora 17:20
159 citiri
Romii bogati, numiti in Timisoara si "tigani de matase", marea lor majoritate cetateni germani, francezi, spanioli, italieni, belgieni sau ai altor state occidentale, revin acasa in perioda verii.
Vin pentru asa numitul "sezon al nuntilor", in care bulibasii isi casatoresc fiii si fiicele. Este si momentul din in care rivalitatea dintre familiile de romi este reglata prin etalarea bogatiilor. Multi cetateni, reprezentanti ai majoritati, sunt deranjati de nuntile lor, dar in special de luxul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.