ABERANT. Primarul Nicolae Robu ii ameninta pe soferii cu masini de CS! Vor avea restrictii la parcari in Timisoara, daca nu isi iau numere de TM!

Vineri, 11 Mai 2018, ora 21:00
137 citiri
Problema crizei locurilor de parcare din Timisoara si-a gasit rezolvarea, crede primarul Nicolae Robu. Solutia acestuia? In niciun caz amenajarea de noi locuri de parcare! Ci impunerea de restrictii pentru masinile care, a exemplificat Robu, au numar de Caras-Severin!

In cadrul unei conferinte de presa organizate azi la sediul PNL Timis, primarul Nicolae Robu a anuntat ca va face un sondaj de opinie pe Facebook, prin care va propune ca locurile de parcare amenajate intre blocuri sa fie oferite ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.