ABUZ FARA PRECEDENT. "Eftimie Murgu", propria mosie?! Senatul Universitatii incalca legea pentru a ascunde sistemul ilicit de imbogatire!

Luni, 23 Mai 2016, ora 09:04
47 citiri
Universitatea "Eftimie Murgu" din Resita a fost atat de bine manageriata incat mai multi profesori au ajuns in puscarie, altii au primit pedepse la inchisoare cu suspendare, toate cadrele didactice de la anul I, Drept European si International, sunt cercetate penal, ITM-ul a sesizat ANAF-ul din cauza neregulilor financiare, Curtea de Conturi vorbeste de management defectuos, profesorii au intrat in greva pentru ca nu si-au primit salariile si se acuza intre ei ca sunt neprofesionisti sau se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.