Accident cu 4 masini in Timisoara, la intersectia Rebreanu cu Brancoveanu! De vina a fost o soferita neatenta! Ce s-a intamplat? FOTO!

Luni, 28 Iulie 2014, ora 10:46
352 citiri
Trafic dat peste cap in intersectia bulevardului Liviu Rebreanu cu Brancoveanu, unde o femeie aflata la volanul unei Skoda a facut un viraj riscant, fara sa se asigure. A izbit o alta masina pe care, in urma impactului, a proiectat-o in alte 2 autoturisme.

Soferita, care o avea in masina si pe fiica ei, mergea pe Rebreanu, dinspre Calea Sagului spre Spitalul Judetean Timisoara. La intersectia cu Brancoveanu, femeia a incercat sa o ia la stanga. Nu a fost atenta si nu a observat un Seat care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.