Accident la intrare in Timisoara, pe Calea Sagului! Un barbat a ramas incarcerat dupa ce s-a dat peste cap cu masina. FOTO si VIDEO!

Duminica, 20 Decembrie 2015, ora 23:59
193 citiri
TIMISOARA. Trafic ingreunat la intrarea din Timisoara spre Sag, duminica seara, din pricina unui accident rutier. Un sofer s-a rostogolit cu masina si a ramas blocat in autoturismul distrus. In autoturism se aflau inca doua persoane, pe langa soferul de 20 de ani. Pasagerii insa au reusit sa iasa singuri din masina.
In jurul orei 21.00, cei trei veneau spre Timisoara. In apropiere de intersectia cu drumul ce duce spre Metro, masina a derapat pe soseaua umeda, iar soferul a pierdut controlul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.