Accident violent intr-o intersectie din Timisoara! Un taxi a fost izbit de un Audi, care a luat FOC! Care au fost urmarile? FOTO!

Joi, 08 Octombrie 2015, ora 14:24
117 citiri
TIMISOARA. Impact violent in intersectia Cluj cu Eroilor! Soferul unui Audi a izbit un taximetru, in timpul unui viraj la stanga. O tanara de 27 de ani, pasagera in taxi, a fost ranita, iar Audi-ul a fost cuprins de flacari.
Accidentul s-a petrecut in jurul orei 10 si jumatate. Soferul din Audi, un barbat de 35 de ani, mergea dinspre Michelangelo spre Spitalul Judetean. La intersectia cu Eroilor a facut stanga. Se pare ca acesta nu a acordat prioritate unui taximetru ce venea din fata, pe banda ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.