Adevaratul moment in care porneste transportul public cu vaporase pe Bega! RATT va face angajari! Cum arata Bugetul regiei pe 2016?

Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 11:25
373 citiri
TIMISOARA. A fost intocmit proiectul de buget pentru 2016 al Regiei Autonome de Transport Timisoara, ce urmeaza sa fie aprobat de Consiliul Local.
Pentru prima oara, specialistii au fost nevoiti sa tina seama in bugetul de venituri si cheltuieli de faptul ca Timisoara are din acest an mai multe sisteme de transport public. Aceasta pentru ca, potrivit proiectului, din iulie va deveni functional sistemul de transport in comun cu vaporase, pe Bega. Iar aceasta atrage modificari in special in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.