Adrian Despot vorbeste despre tragedia din Colectiv: Majoritatea oamenilor implicati in acest dezastru "nu erau pregatiti, de la institutiile statului pana la functionari"

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 09:18
58 citiri
Liderul trupei Vita de Vie, Adrian Despot, ranit in incendiul de vineri seara din Clubul Colectiv din Capitala, a declarat, marti, la Sibiu, ca majoritatea oamenilor implicati in dezastrul care a avut loc "nu erau pregatiti, de la institutiile statului pana la functionari".
Adrian Despot a participat, marti, la o intalnire cu studentii in Aula Magna a Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu, in cadrul evenimentului "Cum m-am recrutat. Povesti cu mine si despre tine", el spunand ca ii este greu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.