Afacerea de peste 100 de milioane de euro care scoate Caras-Severinul din anonimat: circuit de Formula 2, aeroport, SPA si mall!

Marti, 08 Decembrie 2015, ora 09:01
144 citiri
Caransebesul poate deveni cea mai importanta atractie turistica si sportiva, dar in egala masura si economica, din Europa de Est. Cel putin asa sustin reprezentantii a doua dintre cele mai importante firme ale judetului, care propun o afacere ce ar insemna ca Aeroportul Caransebes sa devina o adevarata poarta de acces pentru afluenta turistica pe care o merita Muntii Banatului. Practic, proiectul spectaculos inaintat deja Consiliului Judetean ar propulsa din punct de vedere economic intreaga ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.