Aglomeratie la Directia Fiscala a Primariei Timisoara. Timisorenii s-au inghesuit sa-si achite impozitele locale inca din prima zi. FOTO!

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 11:22
183 citiri
TIMISOARA. Fie ca voiau sa fie siguri ca prind reducerea de de 10%, fie ca acum aveau banii sau ca au vrut sa scape de o grija pe 2017, o multime de timisoreni au venit de la primele ore ale zilei de luni sa isi achite taxele si impozitele locale. Unii dintre ei au scapat insa de o alta grija, deocamdata: taxa de paragina nu va fi incasata de anul acesta.
Zeci de timisoreni s-au infiintat inca de la prima ora a diminetii la usa Directiei Fiscale a Primariei Timisoara. Responsabilii Directiei au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.