Alba neagra cu sala polivalenta de la margine de Timisoara in CJT. Cum au pus frana proiectului consilierii judeteni liberali?

Marti, 30 Mai 2017, ora 14:23
88 citiri
TIMISOARA. Consilierii Judeteni au avut de votat acordul de principiu pentru demararea procedurilor necesare construirii faimoasei sali polivalente la Giroc. Cu alte cuvinte, consilierilor judeteni li s-a cerut sa aprobe punerea la dispozitia Companiei Nationale de Investitii a terenul de 9,2 hectare de la Giroc.
"Compania Nationala de Investitii solicita stabilirea unui amplasament - teren, precum si documentele aferente acestuia. In acest sens, in vederea realizarii acestui proiect, Consiliul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.