Alcatel a realizat un laborator de 200.000 de euro la Universitatea Politehnica din Timisoara. "Investitiile de aici depasesc un milion de euro"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 27 Mai 2015, ora 14:40
64 citiri
Printr-o investitie de 200.000 de euro a companiei de telecomunicatii Alcatel Lucent, studentii Universitatii Politehnica din Timisoara vor putea invata mecanismele in baza carora functioneaza reteaua de date 4G sau LTE. Practic, prin intermediul laboratorului realizat la Politehnica, studentii de la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii pot vedea ce se afla sub carcasa dispozitivului mobil cu care ne conectam la internet printr-o retea 4G. "Laboratorul acesta reprezinta un pas ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.