'Alo, Politia Locala? Masini parcate pe pista de biciclete, la Timisoara'. Numarul de telefon la care 'ii dai in gat' pe soferii nesimtiti!

Luni, 12 Octombrie 2015, ora 17:23
95 citiri
TIMISOARA. Esti biciclist in Timisoara si te-ai saturat de soferii care iti blocheaza zilnic pistele de biciclete? Poti sa-i reclami la Politia Locala! A fost pus in functiune un numar de telefon special pentru biciclisti: 0356.913. Raspund la el politistii locali, care au apoi sarcina sa se deplaseze pe teren si sa ii amendeze pe soferii tupeisti.
Anuntul a fost facut, evident, de primarul Nicolae Robu, care a interzis accesul pe biciclete in centrul Timisoarei si pe strazile pietonale din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.