Arheologul care sapa dupa vestigii in Siria, pe urmele regelui maghiar care a fost in Cruciada din Tara Sfanta: "Cruciadele pot fi comparate cu NATO"

Sursa: Adevarul
Marti, 09 August 2016, ora 18:16
67 citiri
Major Balazs, un cunoscut arheolog maghiar care face cercetari si in Siria, conduce, in localitatea timiseana Igris, unul dintre cele mai mari proiecte arheologice ale momentului, in Europa. Specialistii merg pe urmele regelui ungar Andrei al-II-lea si au inceput sapaturilor de la Manastirea "Egres". Localitatea Igris (din judetul Timis) - aflata la 62 de kilometri de Timisoara, a fost pusa pe harta arheologiei europene, odata cu inceperea sapaturilor si cercetatilor de la manastirea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.