Atacant la CSM Resita in 1997, Claudiu Balaci marcheaza in continuare! Taximetristul a gasit o geanta cu peste 50.000 de lei si a restituit-o pagubasei!

Vineri, 27 Octombrie 2017, ora 23:59
125 citiri
O batrana si-a uitat intr-un taxi geanta in care avea 9.500 de euro si 11.500 de lei, dar a primit-o inapoi de la taximetrist. Norocul ei poarta numele unei foste glorii a fotbalulul resitean: Claudiu Balaci (foto, in picioare), in prezent antrenor la A.S. Croatia Clocotici.

S-a intamplat in aceasta dupa-amiaza, in Resita. Femeia, in varsta de 76 de ani, a luat un taxi de la Victoria si a mers pana la cimitirul din Govandari. La coborare, soferul, Claudiu Balaci, a ajutat-o sa-si dea jos din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.