Atentat la Nisa. O romanca aflata la cativa metri de camionul ucigas: "Au fost copii abandonati. Un copil de opt luni a fost chiar pierdut"

Sursa: Adevarul
Vineri, 15 Iulie 2016, ora 09:42
40 citiri
Mai multi romani aflati la Nisa au fost martorii atacului terorist in care au murit peste 80 de oameni dupa ce un camion a intrat in multimea adunata sa sarbatoreasca ziua Frantei. O romanca stabilita la Nisa a declarat pentru "Adevarul" ca a fost la doar cativa metri de camionul care a intrat in multime. Ionela G., o romanca din Botosani stabilita in Franta a fost martora a atacului terorist in care peste 80 de oameni au murit. Prezenta cu familia, si alti prieteni romani, la focul de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.