Atentat terorist in Franta. Popa's, prieten cu victimele: "Caricaturistii incepatori au ca teme sexul si mistoul fata de religie. Wolinski si Cabu au cazut de fraieri"

Sursa: Adevarul
Joi, 08 Ianuarie 2015, ora 16:21
55 citiri
Telefonul lui Stefan Popa Popa's suna non-stop de miercuri, atunci cand redactia publicatiei de satira "Charlie Hebdo", din Paris, a fost scena unui atac terorist. Informatiile circula in mare viteza in lumea caricaturistilor. Cei din elita se cunosc intre ei. Sunt prieteni, participa impreuna la diverse evenimente si intruniri. Exista o solidaritate aparte intre ei. Desi inca nu aparut nicio informatie oficiala in presa mondiala, Popa's e anuntat, inca de joi, printr-un telefon primit din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.