Atentate la Paris. Preot al Catedralei Ortodoxe Romane din Paris: "Suntem si noi o tinta a acestor neoameni. Trebuie sa fim atenti in stanga si in dreapta"

Sursa: Adevarul
Sambata, 14 Noiembrie 2015, ora 11:44
98 citiri
Paroh al Catedralei Mitropolitane din Paris, preotul Constantin Tarziu a fost timp de 25 de ani omul in care mii de romani stabiliti in Franta si-au gasit alinarea. Casatorit cu o frantuzoaica, preotul Tarziu este stabilit acum in localitatea timiseana Belint, dar merge frecvent in Franta, fiind in continuare conectat la lucrarea bisericii romanesti din Paris. In timpul atentatului de vineri seara din Paris se uita, pe televiziunea franceza, la meciul amical Germania - Franta. A auzit doua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.