Atentie, doctor fals! Escrocherie in numele unor medici de la Spitalul Judetean Timisoara! Cum insela un individ bolnavii?

Marti, 07 Iunie 2016, ora 11:21
81 citiri
TIMISOARA. Profita de disperarea unor rude, se dadea drept medic si lua de la apratinatorii bolnavilor bani in numele altor doctori. S-a intamplat in Spitalul Judetean Timisoara, unde un barbat a reusit sa incaseze astfel o multime de bani.
Acesta obisnuia sa vina in vizita la un bolnav internat la Casa Austria. Asa a cunoscut-o pe sora unui pacient aflat in stare grava dupa un accident de munca. S-a dat drept medic si i-a spus femeii ca i-ar putea determina pe 'colegii' sai care se ocupau de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.