Atentie, soferi! ASFALT turnat la foc automat pe Martirilor, in Timisoara! Cand se deschide circulatia? Cum arata! FOTO!

Joi, 13 Aprilie 2017, ora 14:20
96 citiri
TIMISOARA. Forfota mare de dimineata pe unul dintre marile santiere din Timisoara. Echipe de la Aquatim si muncitori de la firma care asfalteaza Calea Martirilor muncesc de zor pentru a da in folosinta strada care asigura legatura cu comuna Giroc.
Inca de la primele ore ale zilei de joi, echipele Aquatim au venit pe Calea Martirilor pentru a continua lucrarea la canalizare. Trebuie facute mici corecturi la cea existenta, iar dupa ce modificarile vor fi realizate, groapa de la intersectia Caii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.