Au trecut 27 de ani de la Proclamatia de la Timisoara. Ce jocuri au facut politicienii romani pentru a bloca celebrul "Punct 8"

Sursa: Adevarul
Sambata, 11 Martie 2017, ora 19:38
59 citiri
In urma cu 27 de ani, in 11 martie, in Piata Victoriei din Timisoara a avut loc un mare miting anticomunist, anti-FSN si anti-Iliescu, la care au participat in jur de 40.000 de persoane. In martie 1990, timisorenii nu considerau ca Revolutia din decembrie 1989 s-a incheiat. Oamenii au continuat lupta impotriva fostilor comunisti, nomenclaturisti si securisti, care s-au regrupat dupa grotescul proces al sotilor Ceausescu. De la bun inceput, Ion Iliescu si guvernul roman au privit capitalismul ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.