AUDIO Un clan de romi refugiat in casa unui italian terorizeaza un cartier intreg si nimeni nu ii poate opri: "Nici Politia nu intra aici"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 07 Martie 2018, ora 17:33
38 citiri
Locuitorii de pe strada Dacilor, aflata intr-un cartier istoric din Timisoara, traiesc un adevarat cosmar din cauza unui clan de romi care a pus stapanire pe o casa abandonata, al carei proprietar este un cetatean italian. Autoritatile ridica neputincioase din umeri. "Cu tot respectul pentru tot ce ati facut, domnule primar pentru acest oras. Doar ca in zona Piata Traian nu s-a facut nimic de cativa ani buni. In afara ca vine cate cineva si filmeaza aceste cladiri darapanate, si aici ma refer ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.