Autoturism de lux furat din Olanda, gasit la un tanar din Costeiu. Cumparatorul s-a ales cu dosar penal, dupa ce a dat bani grei pe masina!

Vineri, 19 August 2016, ora 18:00
55 citiri
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale au indisponibilizat doua autovehicule de lux. In urma investigatiilor efectuate, politistii au stabilit ca ambele autovehicule figurau sustrase, in cursul lunii august din Germania, respectiv Olanda.

Autoturismele in valoare de aproximativ 150.000 de euro se aflau in posesia unor barbati de 35 si 25 de ani, din Timisoara, respectiv localitatea Costeiu. Apropiatii tanarului din Costeiu, spun ca acesta a cumparat masina cu 14 mii de euro din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.