Avem stalpi cu nemiluita intre Timisoara si Dumbravita, pentru troleibuzul 14. Ce solutie are Nicolae Robu 'sa arate bine'?

Marti, 05 August 2014, ora 10:16
496 citiri
TIMISOARA. Incepand de anul viitor, dumbravitenii care lucreaza in Timisoara se vor putea deplasa cu mijloacele de transport in comun, dupa ce linia troleibuzului 14 va fi extinsa pe fonduri europene. Proiectul european a stricat insa putin aspectul drumului ce va fi largit la patru benzi, fapt recunoscut si de primarul Timisoarei, Nicolae Robu.

Nu mai putin de 280 de stalpi au fost montati de-o parte si de alta a soselei ce leaga Timisoara de Dumbravita. La acestia se adauga si stalpii de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.