Bacalaureatul din Caras-Severin, lovit de sentinta dura a instantei profesorale din Bihor! Peste 90% din lucrarile contestate nu au fost evaluate corect!

Miercuri, 12 Iulie 2017, ora 21:00
76 citiri
Rezultatul solutionarii celor aproape 500 de cereri de reevaluare a lucrarilor de la examenul de bacalaureat din Caras-Severin, sesiunea de vara, este de-a dreptul socant. Comisia de contestatii din Bihor a constatat ca doar 7% din lucrari au fost evaluate corect!

Cele 490 de cereri de reevaluare a lucrarilor de la examenul de Bac din Caras-Severin au dus la schimbarea a 455 de note! De solutionarea acestor contestatii s-a ocupat insa, mergandu-se pe sistemul verificarilor incrucisate, o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.