Balul de caritate Lions Club "Ana Lugojana", la a 7-a editie. 10 mii de lei vor fi donati persoanelor varstnice de la caminul "Anita Heim" si pentru sustinerea Ansamblului Folcloric de Copii "Voinicelul"

Duminica, 18 Februarie 2018, ora 15:43
69 citiri
Clubul Lions "Ana Lugojana" a organizat cea de-a 7-a editie a Balului de caritate la Restaurantul Domacris Central, din Lugoj.

Derulat sub genericul "Din dragoste pentru semenii nostri", evenimentul a avut ca scop colectarea de fonduri pentru ajutorarea persoanelor varstnice de la caminul "Anita Heim" si pentru sustinerea Ansamblul Folcloric de Copii "Voinicelul". Programul artistic a debutat cu o suita de dansuri banatene, sustinuta de copiii de la Ansamblul Folcloric "Voinicelul" si a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.