Barbat ucis in bataie de seful Politiei pentru ca l-a calcat pe picior in microbuz. Victima, inainte de a primi pumnul fatal: "Ce-am facut? N-am omorat pe nimeni"

Sursa: Adevarul
Luni, 11 Ianuarie 2016, ora 17:21
191 citiri
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au reusit, dupa un an si jumatate de ancheta, sa puna cap la cap datele dintr-un dosar in care seful Politiei Orasului Gataia (Timis) a ajuns sa fie arestat si trimis in judecata pentru lovituri cauzatoare de moarte. Totul a inceput in august 2014. Victima a fost Viorel Ivanescu (47 de ani), originar din zona Olteniei si venit in Banat, alaturi de concubina sa, Gabriela Budeanu, alaturi de care avea doi copii de 11 si 18 ani. Cei patru s-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.