Barbatul care i-a vandut Furadan "fetei cu parul de foc" este inca marcat de tragedie: "Madalina e parte din cosmarurile mele"

Sursa: Cancan
Vineri, 21 Octombrie 2011, ora 01:22
194 citiri
Timisoreanul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole nu si-a gasit linistea nici acum, la un an si trei luni de la moartea artistei.

In prezent taximetrist, Sorin Urziceanu spune ca nu e zi in care sa nu se gandeasca la ea. Mai ales ca il obliga si cheltuielile cu procesul!

Condamnat in septembrie 2011 la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru ca a vandut Furadanul cu care Madalina Manole si-a pus capat zilelor, Sorin Urziceanu a ajuns sa isi blesteme zilele. Timisoreanul spune ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.