Barbatul ucis de iubita lui de 18 ani era trimis in judecata intr-un dosar deschis de DIICOT pentru sex cu minore. Crima s-a petrecut pe fondul geloziei!

Miercuri, 09 Noiembrie 2016, ora 11:49
104 citiri
Omul de afaceri ucis, Dan Ardelean, era trimis in judecata de DIICOT in doasarul de proxenetism din care mai fac parte Paul Manzu, un judecator, un politist, dar si mai multi oameni de afaceri. Ardelean era acuzat ca ar fi beneficiat de serviciile sexuale ale minorelor racolate de Paul Manzu.

Barbatul omorat, povestesc cei care l-au cunoscut, a inceput o relatie in urma cu aproximativ doi ani cu tanara care care i-a luat viata. Fata avea pe atunci 16 ani, provine dintr-o familie dezorganizata, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.