Baron banatean putred de bogat pe spatele nevestei afaceriste: "Mi se pare absurd. Salariul meu se duce pe viata de zi cu zi"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 15 Iunie 2011, ora 07:42
476 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Timis (CJT), Constantin Ostaficiuc, si-a consolidat averea in plina criza. Averea celui care s-a autointitulat "brand" al politicii locale provine din afacerile sotiei, salariu de presedinte al CJT ducandu-se pe "viata de zi cu zi".

Constantin Ostaficiuc, aflat la al doilea mandat de presedinte al Consiliului Judetean Timis (CJT), este unul din cei mai influenti oameni din judet. Cea mai importanta functie din judet si din PD-L Timis l-a facut pe Ostaficiuc ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.