Bastanul care a scos in strada Spitalul de Copii, "terorist" imobiliar cu acte in regula. Un batran, simbolul al luptei cu mafia imobiliara

Sursa: Adevarul
Marti, 10 Iunie 2014, ora 00:00
579 citiri
Florin Ciobanescu (70 de ani), fost ziarist la "Scanteia" si secretar al Primariei Timisoara, este un pensionar atipic pentru Romania.

Batranul, care detine cunostinte temeinice de Drept si are un caracter de fier, a pus la pamant mafia imobilaira din Timisoara, celebra la nivel national, dupa ce membrii ei au pus mana pe cladiri-monument din oras, prin teroare si ilegalitati.

Pretul platit de Ciobanescu: peste 15 ani de sacrificii si teroare, dar si procese in instanta, pentru a-si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.