Bataie de joc. O lege care afecteaza sute de mii de romani a fost respinsa tocmai de deputatii care au initiat-o: "A fost o decizie politica, poate o neatentie"

Sursa: Adevarul
Marti, 02 Iunie 2015, ora 12:50
177 citiri
O prevedere legislativa care arata ca asociatiile de locatari pot incheia contracte individuale de munca a dus in situatia ca mai multe asociatii care au angajat femei de serviciu si administratori in baza unor conventii civile sa fie amendate de ITM cu amenzi de minimum 10.000 de lei pentru ca nu le-au incheiat femeilor de serviciu si administratorilor contract individual de munca.
Potrivit presedintelui Federatiei Asociatiilor de Locatari din Timisoara, Petru Olariu, cel putin 10 asociatii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.