Bataie de joc si la Moldova Noua! Primarul Torma si 300 de oameni, lasati cu ochii in soare de PSD, Partidul Verde si UNPR!

Vineri, 24 Iunie 2016, ora 13:06
71 citiri
Sedinta de constituire a Consiliului Local Moldova-Noua nu a indeplinit conditiile legii in materie de cvorum, consilierii PSD, UNPR si cei ai Partidului Verde nefiind prezenti la constituirea noului consiliu local ales in urma scrutinului din 5 iunie!

Programata pentru ieri, ora 17.00, la Casa de Cultura din orasul de la malul Dunarii, sedinta de constituire a Consiliului Local Moldova-Noua s-a amanat din cauza lipsei de cvorum necesar pentru ca forul legislativ sa poata fi constituit legal. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.