Biciclistii cer ridicarea interdictiei de pedalare prin centrul Timisoarei. Nicolae Robu incepe sa se indoiasca de decizia luata? SEMNEAZA PETITIA!

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 17:21
114 citiri
TIMISOARA. Situatie fara precedent la Timisoara! Dupa ce opiniatimisoarei.ro a anuntat in exclusivitate decizia luata de primarie, prin care li se interzice biciclistilor sa mai pedaleze prin centrul istoric al Timisoarei la orice ora, in orice zi si in orice anotimp, sub amenintarea unei amenzi usturatoare, Nicolae Robu a inceput sa se indoiasca de hotararea sa. Va reamintim ca interdictia nu este numai pentru biciclisti, ci pentru orice tip de vehicul, iar amenda pentru cei care indraznesc sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.