Blue Air a anuntat anularea zborurile de la Timisoara spre Iasi si Cluj. Directorul Aeroportului Traian Vuia: "Eu am speranta ca cineva s-a pripit"

Sursa: Adevarul
Vineri, 02 Februarie 2018, ora 18:44
59 citiri
Blue Air unea regiunile istorice Banat, Transilvania si Moldova, prin cursele Timisoara-Cluj-Iasi. In anul centenarului, compania aeronautica a facut un anunt surprinzator. UPDATE: Intr-un comunicat de presa, de vineri seara, al Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara (AIT) se arata ca nu poate fi vorba de o crestere a tarifelor in decizia companiei Blue Air de a retrage cursa aeriana Timisoara- Cluj- Iasi. "Operarea companiei Blue Air pe Aeroportul Timisoara se desfasoara in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.