Borcanele cu gem sau zacusca, sacrificate pentru somnul de frumusete, la Timisoara. Cum stau conservele in calea 'modernizarii in forta' a orasului?

Marti, 26 Iulie 2016, ora 17:20
58 citiri
TIMISOARA. Firmele care au contracte cu Primaria nu lucreaza noaptea la Timisoara. Motivul este unul incredibil si nu are deloc legatura cu banii care trebuie sa intre suplimentar in buzunarele muncitorilor.
Timisoara este un oras in continua transformare, sau cel putin aceasta este impresia pe care vrea sa o dea Primaria de fiecare data cand este anuntata cate o lucrare ce trebuie facuta in oras pentru deja uzata 'modernizare in forta'. Insa forta se mai dilueaza pentru ca firmele contractate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.