Bugetul aprobat la Otelu Rosu se bazeaza si pe disponibilizari! 30% din angajatii Primariei vor avea de ales: pleaca sau colecteaza debite!

Vineri, 24 Martie 2017, ora 09:04
48 citiri
Consiliul Local Otelu Rosu a votat ieri bugetul pentru acest an. In opinia primarului Luca Malaiescu, cel mai sarac buget din ultimii ani. Si se referea nu numai la perioada scurta de cand se afla in fruntea administratiei publice locale, ci si la administratia condusa de Iancu Simion Simi.

Valoarea estimativa a bugetului pentru 2017 se ridica la putin peste 17 milioane de lei, conducerea administrativa fiind nevoita sa tina cont de realizarile la buget pe anul trecut, pentru ca incasarile nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.