Calea Bogdanestilor se schimba radical. Ce pregateste Primaria Timisoara in zona si ce se intampla cu liniile RATT din oras?

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 04:50
353 citiri
Vise frumoase de la primarul Timisoarei. Dupa ce a anuntat ca vrea sa schimbe radical infatisarea bulevardului Regele Carol, Nicolae Robu anunta acum ca si Calea Bogdanestilor este vizata de primarie. Mai mult, isi doreste inlocuirea mai multor linii de tramvai din capitala Banatului, precum si modernizarea strazilor pe care sunt puse acestea.

Edilul Timisoarei spera la fonduri europene pentru cateva investitii deosebit de importante in Timisoara. Vorbim de reabilitarea mai multor linii de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.