Cand porneste santierul la Pasajul Jiul? De ce problema au uitat reprezentantii Primariei Timisoara si trebuie rezolvata urgent?

Luni, 11 Iulie 2016, ora 14:20
70 citiri
TIMISOARA. Birocratia romaneasca intarzie deschiderea santierului santierului pentru largirea Pasajului Jiul, cel mult hulit de soferi, care face legatura intre sudul si nordul orasului, de la strada Jiul catre Calea Circumvalatiunii, in Timisoara!
Desi amplasamentul a fost predat catre firma de constructii in primavara, iar avizul CFR de la Bucuresti a venit la inceputul lunii iunie, iata ca cel de la Autoritatea Feroviara nu a ajuns inca, desi acum 3 saptamani reprezentantii Primariei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.