Candidatul PNL Alin Popoviciu la Consiliul Judetean Timis asteapta un punct de vedere de la DNA. Ce au solicitat liberalii?

Vineri, 08 Aprilie 2016, ora 17:21
100 citiri
TIMISOARA. Pentru a se convinge ca Alin Popoviciu indeplineste toate criteriile de integritate stabilite de partid pentru a putea candida la sefia Consiliului Judetean Timis, liberalii au solicitat DNA un punct de vedere in legatura cu situatia acestuia.
"Daca am adoptat niste criterii, atunci le si respectam. Pentru ca dincolo de ce credem noi insine, in actul politic, mai ales ca acest context al alegerilor e mai important ce cred cetatenii, e importanta perceptia pe care o au asupra noastra ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.