Carnea de vita in sange, o moda culinara care i-a cucerit si pe bucatarii romani: "Conteza si temperatura din interiorul carnii"

Sursa: Adevarul
Duminica, 26 Martie 2017, ora 06:08
74 citiri
Chiar daca la prima vedere este foarte simplu de preparat, aceasta mancare este sofisticata si necesita o tehnica aparte, dar si materie prima de cea mai buna calitate Friptura de vita in sange este cunoscuta in toate retetele restaurantelor dupa denumirile de "Ribeye steak", "Beef rib", "Bone-in rib steak" sau "Ribeye cowboy steak".

Chiar daca la prima vedere este foarte simplu de preparat, aceasta mancare este sofisticata si necesita o tehnica aparte, dar si materie prima de cea mai buna ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.