Cat de important e sa dormim de la ora 10 seara: "Meridianul ficatului intra in repaus atunci. Organismul se detoxifica"

Sursa: Adevarul
Joi, 10 Martie 2016, ora 06:04
107 citiri
Somnul este esential pentru sanatatea organismului, iar specialistii sustin ca orele de odihna de care avem nevoie difera in functie de varsta si sex. Un lucru este sigur. Trebuie sa dormim pentru a fi sanatosi. "Cea mai buna terapie e un somn. Te culci seara si a doua zi dimineata vezi lumea, problema si situatia in care erai cu totul altfel. Este foarte important sa dam atentie somnului. O pacienta imi spunea: *Vreau sa imi accelerez metabolismul, sa-mi intesific arderile, sa fiu mai slaba*. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.