'Ce frumoasa esti, vrei sa apari in reclame? Hai sa iti facem niste poze!' Tie ti s-a intamplat, in centru, la Timisoara? Fotografii insistenti au patit-o!

Miercuri, 10 Mai 2017, ora 14:20
104 citiri
TIMISOARA. Stau pe strada in centrul Timisoarei, mai ales in zona strazii Alba Iulia, unde agaseaza trecatorii cu intrebari si invitatii. Este vorba de mai multi tineri care incearca sa-i convinga pe timisoreni sa accepte sa le faca un set de poze profesioniste, evident, contra cost. Ii ademenesc promitandu-le cariere fulminante in modelling sau publicitate.

Politistii Locali au amendat o firma din Timisoara care acest obiect de activitate, si au descoperit ca aceasta nu avea acord de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.