Ce se ascunde in spatele romilor care se falesc cu palate si masini luxoase: "El poate nu are ce manca, dar aprinde tigara cu hartia de 500 de euro"

Sursa: Adevarul
Duminica, 18 Octombrie 2015, ora 02:01
385 citiri
"Asa cum se declara ca tiganii sunt cersetori. Muncesc un an de zile si cand vin acasa nu au voie sa se faleasca si ei cu o masina, chiar daca o ia in leasing sau imprumut? Dupa un an de munca si umilinte nu are dreptul un cetatean, ca-i tigan ca-i roman, bagabont, ca-i barabar sa se afirme si el cu o masina frumoasa si un costum sau sa se distreze ca imediat....tiganul a iesit la oras. Cati din parlamentari nu au masini, limuzine si elicoptere?". Frazele ii apartin unui bastan din Lugoj ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.