Ce se pune de mancare la pachet pentru copii. "Chipsurile n-au valoare nutritiva, nu contin vitamine, minerale si enzime"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 06:10
90 citiri
A inceput scoala, iar printre grijile parintilor este ce sa puna la pachet pentru cei mici. Specialistii in nutritie avertizeaza ca snecksurile si chipsurile nu-i ajuta pe cei mici sa creasca sanatosi. Copiii sunt innebuniti dupa snecksuri si chipsuri in pauzele dintre ore. Nu mai este insa niciun secret ca aceste produse nu le fac bine. Din contra, le aduc kilograme in plus. Ca alternativa, nutritionistul Melinda Cojocnean vine cu cateva recomandari. "Din pacate, asa zisele alimente au foarte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.